San Joan - Lloret - Ruberts - Pina - San Joan. 27/11/11.

En Guillem havia proposat anar fins a Lloret a berenar, que feia un temps que no hi anavem; pero no hem partit molt convençuts, ja que ens hem juntat 16 i erem massa gent per anar-hi. Així i tot hem arribat a partir poc després de les 08:00h.
Ha estat és dia de presentació general de la Wilier, ja que només 4 privilegiats l'havien vist.
L'anada ha estat la tradicional, cap a Son Ramón, Son Barceló, camí de Caballo Blanco cap a Consolació agafant cap a Tagamament. Durant tot aquest temps n'Àngel s'ha encapritxat en fer-ho difícil, ja que ha foradat dues vegades i s'ha enredat els canvis amb una punyetera branca ... està clar que volia rompe el ritme jeje.
Aquí n'hi ha hagut cuatre que ja han tornat a cases. Com que n'Àngel era un d'ells, amb un plis-plas hem arribat a Es Pou a Lloret on haviem reservat taula.
Hem carregat piles amb un pa amb oli de llom i formatge i ha hagut una estona de debat per acordar per on tornavem. Com que en Miquel d'Ariany se n'anava fins a Bunyola hem optat per acompanyar-ho un poc i hem anat cap a Ruberts. Allà ell ha seguit totsol i els altres hem agafat una ruta turística assenyalada per mtb, m'ha vengut de nou!!. Han estat 5 kms. molt agradables d'una pista per dins un pinar molt agradable.
Una vegada arribat a la carretera, tot ha estat per carretera, llevat del final que ens hem anat a una rosseguera de darrera San Joan per veure qui la podia pujar. En Damià ha estat l'únic que ho ha aconseguit.
A mi m'han sortit 48 kms. en poc més de 3 hores.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada