Berenar a Horteta. 30/10/11.

La sortida d'avui ha tingut com a novetat es berenar a Horteta al que he convidat a la tropa, i per això mateix començo pel final, pel berenar.
No tot ha de ser rodar i fer excursions, per lo que ja fa un temps que havia dit que quan anàs bé convidaria a berenar a Horteta. Aquesta setmana me venia bé, tot i que sabia que n'hi havia tres que no hi serien ja que eren a fer la volta a Menorca, en Masseno, en Mola i n'Amador.
Hem estat 15 i com que ho havia deixat bastant preparat el vespre anterior, amb una estona hem tingut taula posada i berenàvem.
 


També ha estat la sortida on en Miquel "Firestone" ha presentat sa nova bicicleta, una Specialized Stumpjumper FSR molt guapa i ben equipada. Destaca el manillar ample que li ha montat. Segur que li traurà es suc.

Per lo demés la sortida no ha tingut gaire secret, ja que sense fer-nos enfora de Vilafranca hem rodat cap a Son Pou, hem travessat sa carretera per Es Caparó, pujat a Bonany per Son Elsebits, i una vegada adalt camí del infern cap a sa carretera de Sant Joan - Petra. Tenia pensat tirar cap a Es Ravellar, però un parche d'en Diego ha fet que estassim una estona aturats i ja hem tirat per carretera fins a sa carretera d'Els Calderers per anar cap a Horteta.Després des berenar tots han tornat cap a La Vila, manco en Jaume i jo que hem voltat cap a Hortella i Son Ramón. Al final només han estat un kms. més, però al final me n'han sortit 44, que ja està be.

Hem quedat pel dimarts de Tots Sants, però n'hi ha que sortirem amb ses bicicletes de carretera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada