Dia d'eleccions. Ruta alternativa. 20/11/11.

La sortida d'avui ha estat pel Parc Natural d'Aubarca, però per distints motius no tots hi podiem anar. A mi m'ha tocat de suplent de president a una taula electoral i a les 08:00h. havia de ser a Palma. Al igual que jo en Mola també ho era. Ademés en Tià Adrover, en Guillem i en Masseno també han volgut sortir a les 09:00.
Com que jo era el darrer en estar llest, els quatre han passat a recollirme per Horteta, mentres jo acabava d'ajustar el freno de darrera de la Wilier.
Hem tirat cap al camí del Caballo Blanco i d'allà a les canteres de devora Porreres, camí cap a la rotonda del cementeri, ctra. vella de Porreres-Algaida i desvio a l'esquerra. Després un tirany molt entretengut fins a una dels molts camins asfaltats que surten de la ctra. Porreres-Llucmajor.
Fins aquí tot me sonava, feia uns anys que no hi rodava, però hi havia estat; fins a un punt on ens hem ficat a territori "comanche", amb molt de ritme fins que hem arribat a la ctra. Hem hagut de fer uns kms. fins agafar una pista a l'esquerra que han ha duit fins a les canteres de darrera Montision i d'aquí a Porreres. Berenar ràpid al forn i camins més que coneguts fins a Son Barceló, on en Mola ja ha quedat a caseva. Jo m'he retirat poc després per acabar a Horteta.
Ha estat una sortida ràpida, ideal per estrenar la Wilier. Al final jo he fet 39 km. a un ritme de casi 18 kms./hora.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada