Volcat 2012.

                                 
L'any passat un company de rutes va anar a participar d'aquesta prova mtb per etapes. Se fa a la provincia de Lleida durant 3 dies i aquesta és ja la cinquena edició. Les cròniques que va fer de les tres etapes me varen enganxar i me vaig quedar amb la idea de fer-la enguany.
Amb aquesta idea m'he començat a preparar per tal de poder fer les tres etapes dins el temps marcat per l'organització, ja que son etapes molt dures. M'he inscrit a la modalitat Open, que sense optar a premis participam de les tres etapes.
Espero que cada capvespre tingui forces i ganes de fer una crònica de l'etapa del dia.
El meu objectiu: acabar i gaudir de la botifarrada del darrer dia !!!
Mentrestant vos deix el perfil de les tres etapes i una explicació del recorregut d'elles:


La Coma (Vall de Lord) – Solsona: 50 kms i 1.200 metres de desnivell positiu


La primera etapa té 50 Kms i va de La Coma fins a Solsona. El recorregut surt de La Coma (Vall de Lord) i passa per les Fonts del Cardener per començar una pujada llarga de 10km fins a Coll de Jou (Guixers). Després d'aquesta llarga pujada comença una zona amb constants desnivells cap a Canalda fins arribar a Cap del Pla passant per un territori feréstec de les terres de Lleida. L'última part de l'etapa és en contínua baixada fins a Solsona per poder guardar forces per la llarga etapa de l'endemà.

Solsona-Igualada: 95 kms i 2.500 metres de desnivell positiu


L'etapa reina de la Volcat amb 95km, amb inici a Solsona, provincia de Lleida i amb final a Igualada, ja a la província de Barcelona. El recorregut passa per petites poblacions del Solsonès amb constants i curts desnivells amb un predomini de pistes forestals en el primer tram de l'etapa i amb més zones de corriols en el segon tram. El punt mig de l'etapa serà al Castell de Boixadors on ja es va passar en una altre edició de la Volcat. Els acompanyants podran seguir i avituallar els seus corredors en tres punts durant aquesta etapa degut a la seva llargada i durada.

Igualada-Castellolí: 36 kms i 1.200 metres de desnivell positiu

L’última etapa de la Volcat té 36km amb desnivells constants i zones de corriols entre Igualada i Castellolí per acabar amb la sisena edició de la Volcat. A Castellolí s'oferirà una botifarrada merescuda a tots els corredors que completin la Volcat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada