Voltant Sant Salvador. 04/03/12.

A l'hora de partida hi ha hagut un nou convidat, n'Estevot, que ha vengut acompanyat d'en Toni Chapira. Partim més o manco d'hora i com ja és habitual n'hi ha uns quants que només volen sortir 2 ò 3 horetes i decidim anar a berenar a Son Macià, així els que volen tornar ho faran prest i els que volem seguir ja veurem.
El camí d'anada l'habitual i en una hora i mitja ja hi som. Com que fa bon dia berenam a la plaça del poble.
Després tiram cap a Es Fangar, travessant les quadres i arribant a un camí asfaltat o ens separam. La mitat torna cap a La Vila i els altres ens dirigim a Sant Salvador, pel tirany tan enfilat que hi ha aprop del camí de Roiba i que ens duu a mitja pujada al Santuari. Després baixam cap al "merendero" que hi ha abaix, però desviant-nos cap a Felanitx. A un encreuament en Damià i jo decidim tirar pel nostre compte. A mi me toca començar a fer sortides fortes, que me falta un mes per La Volcat i he de seguir sumant quilòmetres i desnivell. En Damià s'apunta a un bombardeig, i avui que no te pressa fa de sherpa.
La volta és molt interessant, amb trams de pujada picada, tiranys, pistes, qualque rosseguera, ... un poc de tot. Arribats al camí de Roiba tiram per la carretera cap a Felanitx i d'aquí cap a Vilafranca. Quan som per Son Joyi jo m'en vaig cap al camí de Son Valls per enganxar amb el camí vell de Sant Joan.
Una vegada a Horteta han estat 72 kms., un bon entrenament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada