Algaida. 22/04/12

Avui ja hem avançat l'hora de sortida a les 07:30h, perquè no fa tan de fred i així arribam abans a cases. Es divendres havia proposat per email anar cap al camí de Son Sastre per arribar fins a Llucmajor i després tornar per Porreres o on ens vengués bé. Tot i no tenir respostes ja havia corregut la veu i hem tirat cap a Montuiri un grup d'once.
L'anada ha estat pels camis habituals quan anam cap a Montuiri.

El mal de cap d'avui era on berenar, ja que en un principi no haviem d'anar a cap poble fins arribar a Porreres i ja era tard per berenar. Després de xerrar-ho en grupets i aturar-nos un parell de vegades hem dit d'arribar fins a Randa, en part pel camí de Son Sastre, per atravessar la finca de Pola i lo que quedava per carretera. De camí he telefonat al Celler perquè anassin preparant el berenar i als tres minuts de seure ja teniem els plats a taula.
A les 09:55h ja tornavem a rodar i hem dessestimat tornar cap a rera, per no fer el mateix camí i hem tornat pel camí de la Pau de Castellitx. Aquí en Diego i es guiri han tornat cap a La Vila. Els demés hem atravessat Montuiri per sortir a un pinar que ens acosta a Son Brondo.
Després en Damià ha proposat anar a ses rampotes de per darrera Sant Joan a veure si els pujavem. Ens hem tornat a separar i cinc hi hem anat. Després de vint minuts per allà hem seguit. Com és habitual al camí de Consolació els he deixat.
Sortida tranquila, sense pendent i 45 kms.

1 comentari:

  1. This price is impartial of the total number of manufactured elements, while the fabric and manufacturing costs are depending on the manufacturing quantity. Be aware although that adding an angle will reduce CNC machining the thickness of the top of the rib, so make sure that|be certain that|ensure that} your design complies with the really helpful minimal wall thickness. If sections of various thickness are required, make the transition as clean as attainable using a chamfer or fillet. This method the fabric will move extra evenly inside the cavity, making certain that the whole mould shall be absolutely filled. Here is an inventory of defects to keep in mind|to remember|to bear in mind} while designing a component for injection molding. In the following section, we'll see how you can keep away from every of them by following good design practices.

    ResponElimina