Març sense sortides planificades


Diumenge 17. Nova sortida des de La Vila. Aquesta vegada tornem cap a Son Macià. El grup està format en majoria pels que farem la Travessa. Partim per on sempre, Siqui Llarga, Son Pou, ... i arribats a "les trialeres" que ens duen al Fangar, seguim per la variant de la pista de les rampotes hormigonades. Podem veure varietat de carusses:


Bon berenar a Son Macià i tornada per Es Burros, Es Pinar de Sa Coma, Manacor, Son Pou.
A mi me n'han sortit 52 kms. a casi 20 kms/h, bon entrenament.

Diumenge 10. Com que els diumenges lo que conta és on se berena, i aprofitant ses meves tresques recents per la zona de Lloret-Ruberts-Pina, aprofito per proposar berenar a Ca'n Putxet a Lloret. Moció aceptada i me denominen sherpa de la sortida.
Per tal d'evitar l'asfalt; cosa difícil quan se va a Lloret; vaig pensant la ruta tal que sigui lo més foravilera posible. Així i tot, fins casi a San Joan hi arribem per asfalt fins que comencem a rodar pels camins i tiranys que ens duen cap a la zona del circuit del duatló. Després novament asfalt fins que atravessem la ctra. de Sant Joan - Sineu i tornem a rodar per camins. Una vegada a Lloret, aturada de rigor i bon berenar.
Sortim cap a Ruberts i d'allà seguim pel camí de Campà, que du a les afores de Pina, però a mitj camí voltem pel camí de les Moles, que arriba fins al cementiri de Pina. D'aquí asfalt fins a un nou camí (del que ara no recordo el nom), que ens enllaça amb la carretera que du fins a Son Brondo; després Tagamament i La Vila.

Diumenge 3. Hora de partir i no hi ha ruta definida. Xerram d'anar cap a Randa, tot i que no tothom vol tornar a la mateixa hora. Partim pels camins de per darrera Hortella i Son Barceló, fins arribar al Puig de Son Miquel i seguir per la via de servei. Novament l'estómac decideix i aturem a ca es pollencí a berenar.
Evidentment aquesta aturada fa que la sortida no sigui de gaire profit pels que volem tornar d'hora. En arribar a Randa, en Damià, en Pipo i n'Amador pugen fins a Cura i els demés tornem cap a La Vila passant per Porreres, fent gran part de la tornada per carretera. Al final 44 kms.

Divendres 1. Aprofitant que era festiu en Miquel, en Damià i jo sortirem a rodar per Sant Salvador. En Jaume Chapira va partir amb nosaltres, però després de dos meses aturat per una lesió i veient el ritme que duiem fa decidir torna i fer la sortida més suau. Nosaltres arribarem fins a la ctra. de Portocolom per un camí aprop d'Aumallia que només coneixia en Miquel. Però després varem pujar per una pista que també només coneixia ell, que ens va dur fins al "merendero" que hi ha al primer quilómetre. A partir d'aquí rodarem amunt per les trialeres fins a la curva que hi ha unes escales amb un arrembador de fusta on tirarem per un tirany que ens va enllaçar amb la pujada que va de Son Gall al coll del Vent.

D'aquí direcció Felanitx per tornar a Vilafranca per la carretera a ritmes de "flaca", entre 31-34 Kms/h. 54 kms. i fins diumenge.
_________________________________________________________________________________


Tota la bona intenció que varem tenir a principis d'any de tenir un calendari prestablert de les sortides que aniriem fent s'ha vist desbaratat aquest març, però tenim un motiu especial, la travessa en dos dies.
Fa temps que en xerravem però mai tot lo en serio que l'ocasió ho mereix ni amb el detall que ho hem fet aquesta vegada. En Maseno i en Damià son els dos que més interés hi han posat.
Els primers dos dies de festes de Pascua aprofitarem per fer la Travessa a la Serra de Tramutana. El primer dia partirem d'Andratx per arribar fins a Sóller i passar-hi la nit. L'endemà sortirem per arribar fins a Pollença.
Així donç aquest mes de març passarà a base de sortides no planificades, on els que anam a fer la travessa intentem agafar el màxim de fons, aprofitant el màxim de temps de cada sortida per rodar i per això mateix no hem posat interés en fer excursions lluny de Vilafranca, per no perdre temps als desplaçaments.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada