Reflexió estival

Qualsevol que se passi pel nostre blog i vegi el buit d'entrades des de març se pot pensar que hem estat inactius, o que un servidor li ha perdut el gust a això de traslladar les nostres sortides a "paper". No, no ha estat res d'això, ha estat l'estiu, el culpable és l'estiu ... i el triatló, perquè no dir-ho.
Suposo que arribat l'estiu la majoria de grups aprofiten per fer més varietat de sortides, arribar fins a la vorera a fer un "capfico"; el bon temps fa que la gent sorti.
A nosaltres ens passa a l'enrevés. Part del grup no vol saber res de la mtb durant l'estiu i s'estimen més els diumenges "playeros" o rodar amb la de carretera; altres aprofiten per sortir més entre setmana donat que el dia és més llarg; i n'hi ha d'altres que fa un temps que ens hem aventurat al mon dels duatlons i triatlons i no tot és mtb.
Així, tot i la suposada inactivitat del grup, durant aquests mesos s'han seguit fent sortides els diumenges; amb pocs integrants això si; durant el mes d'agost s'han fet sortides els capvespres i fins i tot varem fer una nocturna!!
Lo de fer una nocturna s'estiu se va posar en marxa fa ja uns anys i diguem que és una tradicció a respectar. Així, un divendres ens convocarem per fer una sortida de 2-3 hores cap a s'Avalleta i acabar al camp de fútbol per dutxar-nos i sopar plegats. Va ser una vetl·lada distinta que fa grup.

Per altra banda a altres el que ens ha tengut actius ha estat el triatló. D'abril a setembre hem participat a diverses proves del calendari balear com el Triatlo Internacional de Portocolom (abans conegut com Tristar), el Wild Wolf by Polar, el triatló de Can Picafort o diverses curses a peu.

La qüestió és disfrutar de lo que se fa, ja que l'esport practicat per inèrcia pot acabar sient monòton i hi ha que sercar en tot moment el que ens motiva i omple.

Així i tot a finals de setembre varem fer mencions de tornar a posar en marxa un calendari de sortides amb les mtb, però aquest moment no ha arribat; ... mira que ens costa!!
Per sort el grup torna a crèixer i a les darreres sortides dels diumenges ja som entre 8 i 9. En Jaume Chapira i es cubano tornen a rodar; el núcleo duro (Toni Chapira i Esteve) tornen amb força; tenim un nou integrant, en Raúl; i els habituals no ho deixem de fer ...

Espero que a partir d'ara les entrades a aquest blog tornin a ser setmanals o més freqüents i aquest torni a recuperar el interès per els seguidors.

Força MTB !!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada