Rotana i Puig de Son Talent. Diumenge 27/05/12.


Avui ens tocava excursió al Parc natural d’Aubarca, però degut a la calor tan forta que fa des de fa dues setmanes hem decidit deixarla per quan acabi l’estiu, que per allà no hi ha cap ombra.
Com que no hi havia ruta definida he proposat fer l’excursió que a la fi hem fet, ja que no hi havia estat. En Toni Chapina ha fet de guia, ja que coneix bé els camins cap aquella zona. La proposta era berenar al forn de Sant Llorenç.
Així que pasades les 07:30 hem partit, per la via de servei cap al camí de Son Elzebits i direcció Manacor. Fins que no hem estat aprop de Manacor la majoria de camins han estat d’asfalt, però a mida que ens apropavem a Rotana tot era pista rodadora.
Només havia estat un cop a Rotana i havia era es vespre, així que no havia gaudit de la vista tan agradable que proporciona, jardins, camp de golf, les cases.

Sortint de la finca de tot d’una agafam un camí a l’esquerra des que en Toni Chapira en sabia coses però mai havia agafat. Va ser curt, però ens va apropar a Manacor.
Ja sortint de Manacor anam pel camí de Sa Murtera per fer la pujada del Puig de Son Talent. És curta, però amb una rampa de 100 mts. que te deixa sense alè.

Fins a Sant Llorenç combinarem asfalt amb camins entres sembrats. Rodant a bon ritme arribarem fins a Sant Llorenç i per no enrredar anarem directe al forn per benerar ràpid, que avui tots teniem ganes de tornar aviat.

El camí de tornada va ser per camins i pistes paral·lels als d’anada, però rodarem bastant aviat, fent-ho a estones entre 35 i 40  kms/h.
Al arribar a cases a mi m’han sortit 64 kms., bastant bé considerant que poc després de les 11 ja era a cases.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada