Sercans camins a Manacor. 06/05/12

Considerant el calendari de sortides de maig, avui havia de ser una sortida curta, anant a Son Macià a berenar (és que no podem estar més de 3 o 4 setmanes sense anar-hi, que hi ferem); però han acabat sortint 52 kms. incluint una estona de caminada. Quina cosa, quan fa potser un any una sortida d'aquestes era considerada com excursió i acabavem reventats i ara no és més que una sortida "aprop de La Vila", ... ses coses canvien.

Fa ja bastant que un dia arribarem fins a l'Hermita de Manacor i d'allà un tirany tirava cap a les montanyes que hi ha entre Son Macià i la carretera de Cales, però erem un grup massa nombrós per anar de "inspecció". Aprofitant que avui no erem molts he proposat tornar-hi, ja que un amic que viu a Son Macià me va dir que aquell camí arriba fins a "La Roca", un turó rocòs que just a vora té una una petita Hermita que mai se va acabar.
Així en haver fet es cafè hem tirat cap a Manacor. No hi hem arribat, ja que hem travessat la ctra. de Felanitx per pujar cap a s'Hermita, però desviant-nos per una pista que deixa l'Hermita a la nostra esquerra i hem trobat el tirany, indicat amb una fita.
De tot d'una hem pogut rodar, però al poc temps ja hem hagut de fer peu a terra, ja que estava brut i escalonat, amb molta pedra grossa.


Hem topat un botador per canviar de finca.
Hem estat així uns 20 minuts fins que hem arribat a una pista que ens ha duit novament a la carretera de Felanitx. El ritme dels darreres 30-45 minuts ha estat realment lent, però crec que els ha agradat aquesta variant d'avui, tot i que durant es camí han remugat de valent.
Poc després de les 10:00h. ja erem a taula de Ca'n Bessó posant-nos ses botes.
Després de berenar en Guillem i es Guiri han tornat a La Vila per la via ràpida i els altres en tirat cap a les trialeres i el camí del Pla de Son Llodrà, fent una variant nova per mi que ens estalvia una estona d'asfalt. Poc després s'ha posat a ploure; no molt fort; però casi no ha aturat fins ser a cases.


Son Macià darrera la muntanya


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada