Sortida curta. 17/07/11

07:00 a Ca Na Miquela, sabent que sa sortida seria curta, ja que sa majoria volien tornar abans de les 10:00h. Per no fer-nos enfora hem cedit sa iniciativa a en Maseno (com no) tal de voltar aprop de La Vila, tal que hem partit cap Els Calderers per arribar a Sant Joan per sa garriga de darrera sa Cooperativa.
Després hem fet part de sa garriga que hi ha anant a sa carretera de Sineu però avui hem tirat cap a sa possessió de Sa Bastida.
Allà hem tingut sa primera de ses averies, ja que en Tià Mesquida ha chapat sa cadena, però en Maseno duia un eslabó i en uns minuts ja tornava a rodar.
Els altres hem aprofitat per "goitar" sa finca i fer fotos.

Una vegada hem sortit de sa finca, en Maseno ens ha ensenyat trams de camins que al menys jo no havia fet. D'aquí ja hem donat volta per tirar cap es Ravellar i sa carretera Sant Joan - Petra.
Abans però hem hagut de aturar una vegada més per en Tià, i poc després per en Maseno que ha reventat sa càmera de darrera a un bot.

Hem pujat es camí del infern i hem agafat pista cap a La Vila. Els que teniem ganes de berenar hem tirat cap a Son Elsebits i els altres cap avall.

A Es Cruce hi hem arribat per una pista de des camí de Son Elsebits ens ha duit fins es Tejar Balear.
Una vegada berenats no hi havia ganes de rodar i hem tornat directe pels camins que hi he entre els clots.
Una vegada a La Vila despedida i fins a sa pròxima. Com que m'he quedat en ses ganes "d'entrenar" un poc més, ja que acabava ses vacances, he tornat a cases fent uns kilòmetres més dels que vaig habitualment hi m'ha sortit una volta de casi 42 kms.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada