Berenar a Lloret. Diumenge 26/06/11.

07:00h. a Ca Na Miquela. Presents: Diego, Jaume Chapira, Guillem, Maseno, Molondro, Miquel d’Ariany, Pipo i un servidor.

Ningú té idea de quina ruta fer, però no tenim ganes de fer-la llarga. Aixì idò tiram cap als Calderers deixant que en Maseno dugui sa iniciativa i d’aquesta manera tornar a conèixer qualque camí més d’aquests que pareix que només el coneix. Estam aprop d’una hora fent camins enrevoltant San Joan, fins que una vegada travessada sa carretera de Sineu, ens duu per una pista cap a Lloret. Per aquí aprofitam per fer una foto de grup, perquè tenim una vista priviegiada des pla de Mallorca, amb Tramuntana als fons. Es dia és molt molt clar, però fa un horatge que fa que no tenguem calor.

Com que no tenim clar on berenar, tiram cap a sa voltadora de Sineu i es darrer bossí el feim per asfalt. En presentam allà a les 08:45h i sa madona ens diu que no ens pot fer berenar fins passada mija hora perquè no ha arribat sa carretera ... mitja hora!! Madona no vos volem sentir xerrar de crisi, eh!! Tornam a agafar bicicletes i cap a Ca’n Puchet a Lloret. Com que ja tenim gana hi anam per sa carretera tirant bastant fort, tal que en Maseno i en Guillem s’adelanten un bon tros als demés.

En 20 minuts ja som a puesto i disfrutam d’un bon berenar.

Per tornar cap a La Vila, novament tenirem sa sort de conèixer més camins de per Lloret, sobretot els d’una garriga motl tupida, on s’hi estava molt fresc i ferem un parell de baixadetas.

En tocar carretera no la deixarem fins casi arribats a San Joan, on encara ferem es pinar que haviem fet es diumenge passat, però l’enrevés.
I ja al final, via de servei fins a La Vila.
Si mateix sortiren 45 kms. en poc més de 3,5 hores.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada