Nou company. Diumenge 17/06/12.


Com se nota que la gent va de platja. De cada vegada som manco els diumenges. A més a més amb el dia llarg n'hi ha que surten entre setmana.
Avui hem tengut companyia nova, ja que durant la setmana s'ha posat amb contacte amb mi en Xavier i s'ha apuntat per sortir amb nosaltres. Els altres eren en Damià i en Pep.
No ens complicat molt, i per donar la benvinguda com cal a en Xavier hem tirat cap a Son Macià. La ruta la de sempre, tot i que per en Xavier ha estat nova (si segueixes amb nosaltres te l'apendràs).
Hem rodat a bon ritme i nomès a les trialeres ens hem separat un poc, però en Xavier demostra tenir maneres.

En hora i mitja ja seiem a Can Bessó i hem berenat ben a gust, ja que darrerament en Toni ens tenia "castigats" a berenar a forns. En Xavier ha pogut disfrutar del berenar preferit dels Estiracames.

Per tornar no teniem gaire ganes de rodar. Comença a fer calor i hem estat 45 minuts asseguts, així que tornam per la carretera del Villamiel, camí del Pla de Son Llodrà, camí de Son Moix, Son Pou i a les 11:00 ja hi som.
Jo acompanyo en Xavier un bossí fins a caseva i quan som a cases n'he fet 55. No està malament per un dia de pardaleria ...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada