Molt de laralala i poc de lerelele. Diumenge 22/01/12.

Per avui en Maseno havia programat una sortida bastant canyera i potser per això, pel fred i perquè no sempre tots podem fer tard, ha quedat posposada. Al final casi tots voliem ser d'hora i hem decidit voltar aprop de La Vila. El berenar a Ses Torres, que fa temps que no hi anavem i en Maseno de Sherpa.
Només sortir ja ens hem hagut d'aturar, perquè en Pedro tenia una càmara que li perdia, i s'ha estimat més canviarla d'hora ... tot un record, 200 mts. i primera averia.


N'Esteve ha fet un cursillo de CCC:
Aprende a sujetar la bici con elegancia aunque estemos a 3 grados
Tot  i fer fred en tot moment, el dia ha estat genial. A primera hora pareixia que el dia estaria tapat, però a les 09:00 ja feia un bon sol i se podia veure tota Tramuntana perfectament, des del Tomir fins al Galatzó.

La ruta ja coneguda, Els Calderers, Es Ravellar, graveres de Sineu; de tal manera que en poc més d'una hora ja seiem. Dels 9 que haviem partit només erem 5 que seiem a taula, ja que els altres havien tornat enrrere abans. Només havíem fet 16 kms., crec que tan sols ens mereixíem berenar.
El berenar ha estat divertit, entre els dubtes d'en Jaume de menjarse un bistec o no i les conyes entre en Maseno i una de les cambreres ... lo que ens ha deixat un gran moment
Momentasso: molt de larelala i poc de lerelele
Crec que això ha superat el "Me va genial" d'en Pep Mut.

En partir hem arribat fins a Ariany per anar cap a Petra per camins d'asfalt i seguir així fins que hem vist un camí que ens podria dur fins al camí del infern i ho hem provat. Hem hagut de travessar un sembrat, però hi hem arribat. Una vegada adalt en Damià ha tirat cap a Bonany i els altres l'hem seguit.
En Diego s'ha estimat més tornar cap a La Vila.
Pujada fins a s'Hermita, xerradeta i baixada ràpida fins a La Vila.
Al final han estat 33 kms, però 40 per mi que venc i acabo a foravila.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada