Son Servera. 02/10/11.

Ja tenia ganes de tornar a la rutina de les sortides dels diumenges, després de tot l'estiu amb duatlons, noces, una cosa, una altra, ... i aquest diumenge m'he plantat a les 07:20h. a Ca na Miquela a berenar i a tornar a disfrutar d'una sortida en grup.
Ens hem aplegat 10 estiracames que hem partit cap a Son Servera, on un amic d'en Toni Chapira amb 4 companys més ens aplegariem per fer sa ruta per allà.

Aprofito aquesta entrada per fer sa presentació de sa nova montura d'en Jaume Chapira, que a la fi s'ha decidit a comprar una bicicleta que la seva condició mereix; una Specialized Stumpjumper de carbono, amb un grup Sram X9 de 20 velocitats. Ja fa unes setmanes que la té, però amb això d'haver estat uns mesos sense sortir no havia pogut fer sa presentació.


Així idò poc més de les 08:00h. hem començat, baixant cap a Cala Millor per anar vorera la mar fins a sa Punta de n'Amer, on hem voltat pels camins d'allà per seguir cap a S'Illot. Hem seguit fins als camins que enllacen amb les obres de les noves vies del tren Manacor-Artà per pujar cap al Coll de s'Escrivà i baixar fins als camins de darrera el polígon de Son Servera on s'hi fa es duatló de gener.


D'aquí hem anat a berenar a la Taverna Gallega d'un bona variat, però hem estat una hora a taula, cosa que ens ha refredat molt

Tot i haver fet 25 kms., trobavem que havia quedat curta i just per acumular uns kms. més hem rodat fins al mirador de Costa de los Pinos, tot per asfalt, cosa que ha estat pesada.
Allà hem fet unes fotos i un parell de rialles amb n'Esteve, que n'ha mollat un parell a rel d'una guiri un poc curta de roba.

Així idò hem tornat a lloc vorera la mar pel carril bici, sortint al final una sortida de 43 kms.
Per cert, la sortida d'avui "me parece genial".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada