Camins i camins amb en Masseno. Diumenge 29/05/11.

Aquest diumenge faltaven els que més opinió tenen a l’hora de triar la ruta, com son en Damià o en Toni Chapira, i passades les 08:00 ja erem damunt ses bicicletas es 10 estiracames presentats a files, sense ruta establerta.
Com que és lloc on berenar determina sa ruta que feim, s’ha dit anar a Ca’n Puxet a Lloret a fer un variat. Per no haver d’anar-hi per carretera hem tirad; com és habitual; per es pinar de darrera sa benzinera, fent els camins que ens duen fins a Son Barceló i fins a arribar a la carretera del “Caballo Blanco”.

Quan ja erem a la part de San Joan ens hem trobat amb en Masseno amb un company, en Toni “Busi”.
I aquí comença un debat, també típic a ses nostres sortides, d’on berenar. En Masseno forçat vol que tornem d’on venim per anar a Ca’s Pollencí a Montuiri, i nosaltres deim de tirar cap a Lloret. A la fi ni una cosa ni s’altre, ja que en Masseno torna a rera, però anant a Montuiri, i ens du cap a Son Comelles, per adinçar-nos per una garriga amb uns tiranys molt divertits i acabar sortint a Montuiri.
A un moment donat tots hem hagut de pujar a peu, tot i que cada un sercava es moment de poder seguir rodant.
Una vegada a Montuiri a berenar. N’Esteve Molondro, seguint es consell d’en Masseno, ha demanat un pa amb oli amb camarera, però no hi ha hagut sort.

Com que sa majoria volia arribar d’hora a La Vila i hem estat berenant més temps del pensat, 7 estiracames han tornat per sa via de servei i en Miquel, n’Esteve i jo hem seguit amb en Masseno i en Busi.
La idea també era arribar fins a La Vila però per camins i amb una hora de ruta,i ho hem fet pes pinar de darrera es Caballo Blanco, entre pistes i algún camí d’aquests que només en Masseno coneix.
Hem arribat fins a sa benzinera per, més o manco; es mateixos camins que ja haviem fet d’anada i allà en Miquel i n’Esteve han tornat cap a La Vila i jo he seguit amb els altres dos camí cap als Calderers. Una vegada allà hem agafat el camí de la dreta que acaba a la carretera San Joan – Petra. L’hem atravessat i en Masseno ens ha duit per camins fins es Ravellar d’on hem sortit a San Joan a fer una aturada per beure un poc.
Després en Busi ha tirat cap a Sineu i nosaltres dos hem tornat cap al camí de Son Comelles, però novament ho hem fet per un camí que jo no coneixia, i mira que he rodat per allà.
Una vegada a sa carretera de Palma cada un cap a caseva.

M’han sortit poc més de 52 kms. i un desnivell acumulat d’uns 650 metres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada