Concentració SOS Solleric. Dissabte 07/05/2011.

Nombrosos grups de ciclistes davant la proposta de resolució de batllia que vol prohibir el pas de bicicletes pels camins públics de Solleric hem decidit fer una concentració de protesta a la plaça de Cabrit i Bassa el proper dissabte 7 de maig a les 11:30. Pretenem tancar la recollida de signatures que hem estat fent i presentar una al·legació a la proposta de batllia.

Els ciclistes hem fet la convocatòria a traves de la xarxa, mitjançant els distints foros, blogs i xarxes d’Internet dedicats al ciclisme.
Ens queixem de que aquesta mesura que vol imposar el batlle és totalment injustificada i raonada i per tant, entenem que il·legal.

Els motius en que es basa la pretesa restricció és la preservació del traçat del camí que ha estat recentment restaurat en els trams empedrats pel Consell de Mallorca.
Els ciclistes no entenem perquè suposadament feiem mal bé el camí i no els vehicles a motor dels propietaris i dels caçadors que si que hi podran passar.

També ens demanem quin mal fan les bicicletes en uns camins majoritàriament asfaltats i en alguns trams empedrats en els que durant la seva restauració hi han estat passant tractors i maquinària pesada.
Per acabar de demostrar la incongruència de la mesura al·leguem que en el Pla especial de la Ruta de pedra en Sec, que ja ha passat tant per la comissió de Patrimoni del Consell i per la de Medi Ambient del Govern es permet el pas de senderistes a peu, a cavall i en bicicleta.

Article a ultimahora.es sobre el decret de batlia:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada