Cala Magraner. Diumenge 01/05/11.

Ja feia més d’un mes que no ens presentavem a San Macià a berenar, així que quan sortiem de Ca na Miquela i ja se xerrava de comenar-ho no m’ha estranyat, ja era hora de tornar-hi.
Abans de partir he repartit ferratines de la causa que tenim en marxa els mtbros de Mallorca:
A en Pipo li han fet tanta gràcia
Així idò, a les 07:30h. 11 estiracames començant la sortida. Prenem els camins habitual per anar cap al destí; cap a Son Pou, enllaç amb les pistes que ens duen fins a la carretera de Manacor-Felanitx.


En Guillem i n’Àngel ja han tornat a La Vila.
Aquí hem tirat pel camí de Son Amarat (no sé cert si és aquest nom), pujant per les dues trialeres entre mates. D’aquí cap al pinar veinat des Fangar i fins a Son Macià.
Tot i no fer un gran dia, el temps ja ens ha permès berenar a la plaça, on també hi han berenat dos manacorers que han arribat després de nosaltres i als que també els hem donat ferratines.


Una vegada berenats en Pep Mut ha decidit tornar cap a La Vila, ja que encara arrosega es costipat des de ses festes i n’Esteve Molondro li ha acompanyat, ja que berenant hem acabat de planificar la resta de sa sortida i ja ha vist que quedava molt.
De Son Macià hem tirat cap a Cales de Mallorca, i ho hem fet per carretera, ja que no voliem enrredar i allargar massa. Abans d’arribar-hi hem agafat sa pista que tira cap a Cala Magraner.


                      
Aquesta Cala és preciosa, tot i dies com avui on l’aigua estava bruta i la mar anava moguda. Hem remontat pes torrent fins a sa carretera i d’aquí es camí des Presos cap amunt. En Miquel i en Pipo han tirat a tota cap a dalt i quan en Masseno se n’ha adonat ja eren un bon bossí enfora; així i tot s’ha posat a tirar. Jo li he agafat roda, però allà on el camí s’embruta més, després del desviament del darrer xalet, ja no l'he pogut seguir. Al final no ha agafat als dos fugats, que han pujat a bon ritme.


Després per avall fins al camí asfaltat que ens du novament a Son Macià.
Hem tornat pel camí de Son Vei, camí del Pla de Son Llodrà, camí de Son Moix i altres fins arribar a la zona de Son Pou i d’aquí a Vilafranca.

Al final ens han sortit 5 hores de ruta, amb 62 kms.

2 comentaris: