Fora ruta i berenar a Ses Torres. Diumenge 27/03/11.

Avui hem tingut sa companya d'en Cecilio (Sectamtb) i companyia. En total hem estat 19, i com no, era s'hora de partir i no teniem ruta programada. Lo primer a decidir ha estat on berenar: Ses Torres, ja que seient un grup tan gran, segons on ens presentàssim podriem estar una hora a berenar.
Hem partit cap a Son Ramón, Son Barceló, fins al camí vell de Porreres-San Joan per arribar a San Joan.
Durant tota sa sortida hem tingut bastants aturades lo que ha fet que fos un poc "incòmode", ja fos perquè ens havíem d'esperar, alguna averia, ...

Com no, una vegada a taula tot va bé.
A berenar n'hem arribat 16. Per tornar com que n'hi havia que volien tornar prest a La Vila, hem tirat per carretera fins a Petra, de tal manera que els que volien tornar poguessin fer-ho per Son Sant Andreu i els altres hem pujat cap a Bonany, però separats en grupets. Jo m'he quedat amb en Pipo i en Miquel i hem tornat pel camí de Son Torrat.
A sa baixada ens hem trobat a bastant de gent, ja que hi havia una pujada a peu a Bonany per celebrar s'aniversari del Grup Excursionista de Vilafranca.
M'ha emprenyat sentir un comentari d'un grup que ens hem creuat, que si no he entès malament ha dit "ses bicicletes de muntanya crec que no hi poden anar per aquest camí" ... llàstima de gent com aquest individu, que voldrien sa muntanya tota per ells i que tothom fora de caseva li fa nosa.

M'han sortit 39 kms. de sortida.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada