Vilafranca - Son Macià - Es Fangar - Sant Salvador - Vilafranca. Diumenge 13/03/11.

Bona sortida sa d'avui, tot i que com és habitual, era s'hora de partir i no hi havia ruta decidida. Erem 16 i en Damià ha proposat anar fins a Sant Salvador i dit i fet.


Com també és habitual s’ha dit de berenar a Son Macià i hem sortit de La Vila cap els clots de darrera es Cruce i per arribar fins a sa carretera de Felanitx hem topat molt de fang.

Aquí ja hem tengut es primer incident, ja que a n’en Jaume Chapira li ha quedat sa bicicleta feta un cromo. Després d’esperar una estona hem seguit, però a mitj camí; pes camí des Rafalot; en Jaume ha foradat. Ens hem dividit en dos grups, perquè es berenar estava encomenat i no era qüestió de fer tard. Als 20 minuts ja erem a taula berenant perquè en Guillem i en Damià s’han posat a tirar com si duguessin un covet a dins es cul.
Era hora de berenar, fora bromes!
De Son Macià hem tirat cap a sa finca d’Es Fangar. En Miquel ens ha fet de guia. En arribar a sa carretera de Portocolom ens hem dividit en dos grups, els que tornaven a La Vila i els que encara voliem pujar un poc cap a Sant Salvador.
Sa creu de Sant Salvador darrera en Pep
Hem tirat cap amunt però tan prest com hem tocat asfalt ens hem tirat per avall per sa primera trialera que hem topat, per anar cap a Felanitx per un camí molt ràpit. Arribant en Felantix en Miquel ha proposat pujar a s’esglesia de Consolació, que només era un “repechonet”, però amb aprop de 40 kms. a ses cames ha estat un “repechonot”. Adalt ens hem fet foto de grupo i escales per avall.


Sa tornada l’hem fet per sa carretera, perquè començavem a fer tard.
Un grup de “guiris” ens han passat que anaven desfets i en Pep si ha afagit per arribar en bon ritme cap a Petra. En Damià també s’hi ha afagit, però s’ha hagut de despenjar per tirar cap a La Vila.


Al final ens han sortit casi 52 kms. en tres hores i mijta de ruta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada