Tampoc no he descansat tant!!

No vos penseu que es descans està durant tant ... lo que passa és que hi ha poques ganes d'escriure i m'estim més aprofitar el temps per rodar, correr i si se pot, nedar.
De fet, al meu cas, el descans va durar unes setmanes i poc a poc vaig tornar a sortir a rodar. Com se nota quan ha estat aturat un periode de temps considerable. A les primeres sortides de mtb feia uns 30-35 kms. tot sol i arribava cansat. Més cansat que al maig que els diumenges feiem sortides de 65-80 kms. i arribava a casa bé.
Els Estiracames han seguit sortint aquest temps, però a l'estiu passa lo que passa. Tots tenim més temps ja que es dia és més llarg, vacances, ... i tant podia ser que un dia en sortissin dos es capvespre, com l'endemà dos ho fessin el dematí, de tal manera que la sortida dels diumenges ja no era la referència, allà on ens aplegam la majoria.
Però a anat passant es temps i es diumenges tornen a ser la cita semanal.
Jo per la meva banda, l'estiu l'he dedicat als duatlons de la Challenge, tal com vaig fer l'any passat, però amb la diferència de que l'any passat vaig fer una crònica de cada duatló i enguany res de res ... lo que vos deia al principi d'aquesta entrada, poques ganes d'escriure i prioritzar la dedicació del temps. Poc a poc he anat intensificant els entrenos, sobretot els de carrera a peu i he arribat a novembre amb molt bones sensacions i amb ganes d'acabar l'any bé.
Per donar un poc de vida a aquesta entrada he afagit distintes fotos d'aquest periodo d'estiu i tardor, així voreu que és cert que hem existit.

En Damià va veure un euro a l'arena de la Punta de n'Amer i no volia deixar passar l'oportunitat
A peu després de la T2 al duatló de Vilafranca. En Damià me duia uns segons de ventatge i tocava acelerar per agafar-ho. Ens jugavem la tercera plaça del podi local !!!
Duatló d'Artà. En Damià va caure a la primera volta mtb fent-se mal al canell de la ma dreta.
Quina pena, perquè estavem picats des del duató de La Vila.
23 de setembre. Sortida clàsica fins a Son Macià i com no un bon berenar.
12 d'octubre. Una altra de les clàsiques que fiem 2 o 3 pics a l'any: Bonany, Petra, Sta. Margalida, Carrerases, Mont-Blanc, S'Avalleta i cap a La Vila.
Aquí feim bulla amb un bony de la rota davantera d'en Toni Puil.
4 Hores Non Stop Teka. A la fi; després de xerrar-ne durant anys; he participat a aquesta cursa mtb, amb en Wiro (company de la Volcat) i dos companys de sortides de Palma.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada